Finns det flytt- och städfirmor i ett?

När man bestämt sig för att anlita en flyttfirma är det toppen om de sköter precis allt, inklusive städningen efteråt. Att slippa många av de tunga och tråkiga bestyr som ett bostadsbyte innebär är givetvis den största orsaken för att anlita ett företag. Faktum är att för många är städningen efteråt något av det tråkigaste och jobbigaste med hela flytten. Kanske inte själva arbetet i sig men tanken på att allt bohag nu finns på det nya stället gör att man mest längtar efter att ta sig dit och komma i ordning.Flytta och städa

Få paketpris

När man anlitar experter vet man med sig att resultatet blir så mycket bättre, dels för att de har större erfarenhet och dessutom har de bättre utrustning att tillgå. Kan man då finna ett företag som sköter både själva flytten och flyttstädningen? Det kan man. Det finns en hel del företag som erbjuder både packning, flytt och flyttstädning till paketpris.

Nytta med nöje                              

Vill man själv vara delaktig och utföra en del av flytten går också det alldeles utmärkt, även upp- och nedpackningen. Det man måste komma ihåg när man väljer att packa sitt bohag själv är rätt antal flyttkartonger. För att se hur man packar på bästa sätt kan du klicka här.Om man dessutom vill transportera en del av kartongerna själv och lämna de tunga lyften till flyttfirman brukar också det vara ett alternativ. Så länge man är tydlig med vad man vill ha från flyttfirman brukar det mesta gå att lösa.