Hitta höstens bästa musikalresor

153217-red-draped-stage-background

Sugen på att se en riktigt bra musikal i höst? Då ska du läsa vidare! Här får du en guide till de bästa musikalerna just nu och hur du bokar den smartaste paketresan

Svenskarna älskar musikaler! Det förstår man när man ser på det stora utbudet som finns på musikalscener runt om i Sverige. Och inte bara i Sverige förresten. Klassiska scener som Broadway i New York och East End i London drar folk som aldrig förr! Bland de populäraste musikalerna just nu hittar man till exempel:

  • Mamma Mia! – Den roliga och romantiska musikalen om en dotter som inför sitt bröllop försöker lista ut vem av tre kandidater som är hennes pappa. Kärlek och förvecklingar till tonerna av ABBAs fantastiska musik!
  • Les Miserables – 60 miljoner människor kan inte ha fel! Låt dig svepas med till 1800-talets Frankrike, till passion och olycklig kärlek. Les Miserables är en klassiker i musikalsammanhang. Den har spelats oavbrutet i snart 30 år och lockat miljontals besökare.
  • Book of Mormon – En skrattfest! Book of Mormon är en religiös satir av gänget bakom South Park och den har fått lysande kritik. Se den på hemmascen i New York eller på någon av turnéscenerna.
  • The Lion King – En musikalupplevelse för hela familjen! Bygger på Disneyfilmen med samma namn och bjuder publiken på medryckande musik och fantastiska kostymer. En perfekt musikal att se tillsammans med barnen, som känner igen sig i handlingen från den tecknade filmen.

Oavsett om du vill se nyskrivet eller klassiskt, svenskt eller internationellt, så är GO Music Travel ett perfekt sätt att boka på. Här kan du välja om du vill boka enbart evenemangsbiljett eller om du vill ha en paketresa som inkluderar flyg och hotell. Du kan också välja till andra upplevelser: gå på musikal två kvällar i rad eller kombinera musikalresan med shopping, sightseeing eller en fotbollsmatch. På www.gomusictravel.se kan du enkelt välja den musikalresa som passar dig.