Vart hittar jag bra företagsgåvor?

Företagsgåvor är oftast sådant som ges från ett företag till ett annat, men det kan också vara gåvor till sina anställda eller kunder. Gåvor till ett annat företag handlar oftast om att tacka för ett gott samarbete eller hopp om gott samarbete strax efter båda parterna har skrivit under ett avtal eller kontrakt.Det är inte det enklaste att komma på bra saker och ge och tyvärr kan vi inte ge så mycket råd på vad. Alla företag är olika och det är många faktorer som spelar in, inte minst vilket typ av företag ni har och vilken budget ni rör er inom. Det vi kan hjälpa till med är att berätta vart man kan leta efter bra alternativ till företagsgåvor.

Driva & Lehmanns

Detta företag var en gång i tiden två, Driva och Lehmanns men de har gått ihop för att skapa ett brett utbud på deras webbshop. Här kan man köpa inom alla möjliga kategorier.Man kan köpa köksknivar, filtar, tändare, handdukar, ballonger, tygkassar och mycket mer. Sedan kan man välja om man vill trycka företagets logga eller någon speciellt text på varorna eller helt enkelt lämna över dem som de är.Hos Driva & Lehmanns kan man också hitta säsongsprylar . Till vintern brukar det vara vanligt att företag delar ut julgåvor. Detsamma kan man göra runt midsommar, påsk och inför halloween. Det händiga är att detta är en helhetslösning för alla tillfällen, både olika högtider samt att det inte spelar någon roll om företagsgåvorna skall till leverantör, kund eller anställda.

Lokala företag

Ett annat alternativ är att gå runt i de lokala butikerna  och komma överens om ett reducerat pris i utbyte mot en stor beställning och lite gratisreklam. På det sättet kan man komma över vackra turistföremål eller livsmedel till ett vettigt pris.Är det dags för de anställda att gå på julledigt kan man beställa smörgåstårtor på närmsta ICA-butik. Eller så kanske de nya leverantörerna i Tyskland uppskattar att få vackra Dalahästar från den lokala turistbyrån som de kan pryda sina hem med.De lokala småbutikerna kan också vara villig att sälja slut på en hel produkt till billigare pris eftersom detta innebär företagsreklam hos dem som får gåvorna. Skicka då med ett litet informationskort om varifrån produkterna kommer från så hjälper ni det lokala samhället samtidigt som ni knyter starkare företagsband.